Barndommens betydning for mad

Click here to add your own text

Mad i dag

I flere år har jeg prøvet at ændre mine madvaner, men hele tiden kommer jeg tilbage til det som jeg har spist hele livet

Når man så bliver ældre og ens behov for de store portioner ikke mere er der, men at man bare tager på ved at “se” på maden, så begynder det at blive rigtigt galt

Nu prøver jeg at benytte små skåle eller små tallerkener og her savner jeg små flade og dybe tallerkener, men det er jo her ikke industriens ønske man skal købe småt, så det laver de nok aldrig

I stedet for en dyb tallerken bruger jeg en skål. Det er udelukkende for at gøre mine øjne og hjerne tilfreds og for at narre den, så den tror jeg skal indtage en stor portion mad

Denne lækre mad er lavet af følgende ingredienser

Små kugler at hakket oksekød
Dåse tomer
Oliven
Løg
Koriander persille
Salt
Peber
Paprika
Ras el Hanout (krydderi)

Der er meget stor forskel på smagen af krydderierne paprika og Ras el Hanout, men jeg benytter disse